Werkwijze 't Herenzaakje

1. Kleding wordt bij afspraak ingenomen. Deze afspraak kan per mail, whatsapp of in de winkel gemaakt worden. Op dit moment is het erg druk met inbreng, waardoor het lang kan duren voor dat wij uw kleding innemen.

2. De kleding dient in goede staat te zijn; de kleding mag geen gebreken vertonen en dient schoon en gestreken te zijn. Wij nemen voornamelijk merkkleding aan.

3. ’t Herenzaakje heeft te allen tijde het recht kleding niet aan te nemen en is niet verplicht tot opgave van een reden hiervoor.
4. De kleding wordt na inname uitgezocht en gesorteerd, per e-mail wordt een bevestiging gestuurd.

5. Kleding die wordt aangenomen kan tot acht weken in de winkel hangen.

6. Kleding die niet wordt aangenomen wordt voor u bewaard. Deze kleding dient twee weken na het versturen van de bevestigingsmail opgehaald te worden. Niet aangenomen kleding die niet binnen twee weken wordt opgehaald, zal ’t Herenzaakje aan een goed doel schenken.

7. De verkoopprijs van de kleding wordt bepaald door ’t Herenzaakje en over deze uiteindelijke verkoopprijs kan niet worden onderhandeld.

8. Bij de inname van kleding wordt een bon gemaakt, waar u een kopie van ontvangt. Op deze bon worden onder meer uw gegevens vermeld. Per mail ontvangt u een persoonlijke code, die correspondeert met de door u ingeleverde kledingstukken die in de winkel komen te hangen.

9. Indien uw kleding wordt verkocht, ontvangt u een vergoeding van 25% van de verkoopprijs.

10. De vergoeding wordt na afloop van de verkoopperiode van acht weken uitbetaald, dit gebeurt vaak per bank, bij cash uitbetaling enkel op vertoon van de afgegeven bon en tot een jaar na afloop van de verkoopperiode.
11. Wanneer kleding na afloop van de verkoopperiode van acht weken niet is verkocht, wordt deze kleding voor u uitgezocht. De kleding dient binnen twee weken na het einde van de verkoopperiode te worden opgehaald, enkel op vertoon van de bon. Is de kleding niet opgehaald of is aangegeven dat de kleding niet retour dient te komen, dan zal ’t Herenzaakje de kleding aan een goed doel schenken.
12. Maximaal 40 stuks per keer ( per 2 maanden)

13. ‘t Herenzaakje is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies en/of vernieling van uw kleding.